Vi vill gärna få ta hand om din lägerskola under några dagar.

Vi tror, nästan vet, att vi har de rätta förutsättningar till en lyckad vistelse för din klass. Vi ställer gärna samman ett paket enligt era önskemål.  Många skolor har under årens lopp besökt oss. Ofta är det några av barnen som själva har deltagit i något annat arrangemang på gården som har upplevt vilken underbar plats Sandvikengården kan vara. Och så kommer de tillbaka.
Välkommen du också!

alt

Vi kan erbjuda...

* Logi i olika standard, från vindskydd-tält till rum med WC

* Kanotäventyret – för en timme eller flera dagar. Kanske en utflykt till en ö för grillning eller bara ett enkelt fika? Vi hjälper gärna till med en enkel kanotskola.

* Vad döljer sig i skogen? Friluftsliv och idrott. Laga mat över öppen eld, på stormkök eller i en eldgrop. Fotboll och volleyboll. Bad!

Maten ska vara god och näringsriktig. Ni väljer själva hur mycket hjälp ni vill ha, ordna allt själva till att vår kock sköter all mat åt er. Väljer ni att ordna maten själva kan vi också ta hem råvarupaket med det som behövs för er matlagning, så slipper ni krånglet med beräkning, rester eller att det fattas mat.

* Besök Gammelvala och prova på några gamla hantverk eller ta bussen till Fordonsmuséet i Arvika. Vi samarbetar med ett bussföretag och kan boka buss för dina ändamål.

Kontakt

Adress
Sandvikengården
Sandviken
671 94 Brunskog
Telefon 
Telefon Kök
+46(0)570 50025
+46(0)570 50025
Mail
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
org.nr
872000-3212

Bokningar grupper

Vill du kontrollera bokningsläget för ett visst datum?
Kanske vill du kontrollera om det finns någon ledig tid för din grupp?
Här kan du  se alla gruppbokningar - online - direkt från vårt bokningssystem! 

:: Vi tar emot bokningar av grupper högst två år fram i tiden! :: Även om en period är bokad, kan vi ofta ta emot ytterligare en grupp. Kontakta oss för besked! ::

:: Under lågsäsong (september - maj) kan vi normalt inte ta emot grupper under 20 personer, men har du en liten grupp försöker vi att hitta ytterligare en grupp som ni kan dela gården med. Kontakta oss för ytterligare information! ::

Öppna bokningen

Konton

Bankgiro
729-6353
Iban
SE328000
00084319
32047110
Swiftkod
SWEDSESS
Swish
123-362 21 07