Bryggan

Sandvikengårdens läger- och kursgård har tagit emot grupper i över 90 år!

Sandvikengården har under en säsong tusentals gäster, unga som gamla, barn, familjer och pensionärer. Handikaporganisationer, skolor, kyrkor, musikgrupper, bussresor och idrottsföreningar är några av de grupper som på Sandvikengården hittat en ändamålsenlig plats för sitt arrangemang.
Lägergården kan ta emot upp till 100 boende. Barn och ungdommar på läger, så väl som vuxna på kursdagar kan här finna ett prisvärt boende med många möjligheter.


MusikgruppSandvikengårdens placering vid skogen och sjön ger goda möjligheter till aktiviteter i naturen. För grupper under vår och höst ingår fritt utnyttjande av våra kanoter.
På gården finns fotbolls- och volleybollplan, studsmatta, pingisbord och en lekplats för de mindre barnen.

Kyrkan och övriga lokaler ger en ändamålsenlig plats för samlingar av många olika slag. I kursgården finns samlingssalar för 10 - 150 personer. 

Sandvikengården ligger mitt i Värmland, nära till många av landskapets stora sevärdheter, Mårbacka, Rottneros, Klässbol mm.

Vi hjälper gärna till i er planering av arrangemanget. Sandvikengården vill erbjuda en upplevelse utöver det vanliga med rimlig standard, god och fräsch mat till ett rimligt pris.

Under för- och eftersäsong är det bra att boka i så god tid som möjligt, gärna året före!

Kontakt

Adress
Sandvikengården
Sandviken
671 94 Brunskog
Telefon 
Telefon Kök
+46(0)570 50025
+46(0)570 50025
Mail
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
org.nr
872000-3212

Bokningar grupper

Vill du kontrollera bokningsläget för ett visst datum?
Kanske vill du kontrollera om det finns någon ledig tid för din grupp?
Här kan du  se alla gruppbokningar - online - direkt från vårt bokningssystem! 

:: Vi tar emot bokningar av grupper högst två år fram i tiden! :: Även om en period är bokad, kan vi ofta ta emot ytterligare en grupp. Kontakta oss för besked! ::

:: Under lågsäsong (september - maj) kan vi normalt inte ta emot grupper under 20 personer, men har du en liten grupp försöker vi att hitta ytterligare en grupp som ni kan dela gården med. Kontakta oss för ytterligare information! ::

Öppna bokningen

Konton

Bankgiro
729-6353
Iban
SE328000
00084319
32047110
Swiftkod
SWEDSESS
Swish
123-362 21 07