• brygga bladis 975
  • Per Eld 975
  • gitarrist
  • Kapell kvall 975
  • hoppare

Du en Sandvikengynnare?

Så gott som alla som för kortare eller längre tid besöker Sandvikengården uttrycker sin begeistring över den miljö, service och det program som erbjuds. Dagbesökare, deltagare i kurser, läger och gudstjänster, kanothyrare, kaffe-, mat- och badgäster tycker att som kurs- och lägergård är Sandvikengården ett smultronställe.

Som Sandvikengynnare kan du vara delaktig i gårdens fortsatta utveckling! För att kunna bedriva verksamhet för barn och unga behövs ekonomiskt stöd. Varje år behöver gården åtminstone 200.000 kronor i gåvor för att bära verksamheten. 

Projektet med Sandvikengynnare startade redan 1992 och en stor del av de ca 70 gynnarna har varit på gården som deltagare i något av våra läger och kurser. Sedan starten har gynnarna bidragit med ca 400.000 kronor till gårdens verksamhet och utveckling! Även ganska ringa månatliga gåvor ger i långa loppet en stor summa.

Vi behöver dig!

För att kunna fortsätta vår viktiga uppgift behöver Sandvikengården hjälp av alla våra vänner och understödjare. Den här är ett erbjudande till dig som gästat gården, eller bara hört vänner och bekanta berätta om den, att under minst ett år ställa upp som Sandvikengynnare.

Genom att vara delaktig i ansvaret för gården, som Sandvikengynnare, får du löpande information om vår verksamhet, sommarprogrammet och möjlighet att delta i olika projekt på gården.

Frida
1931

Många har allt sedan den blysamma starten 1931 visat sin uppskattning genom att göra dagsverken, baka bröd, skänka varor till loppmarknad eller på annat sätt göra en ideell insats. 

Kollekterna och andra gåvor visar på stor villighet att ekonomiskt stödja verksamheten. Allt detta har helt klart bidragit till Sandvikengårdens fortsatta drift och utveckling.

Hur blir DU en Sandvikengynnare?

En Sandvikengynnare lovar att under minst ett år, varje månad ge en gåva till gården  Ditt bidrag dras automatiskt från ditt konto, genom automatisk överföring eller Autogiro. 

Vill du i stället ge genom överföring, så kan du själv sätta upp en återkommande överföring via din internetbank. Ange vårt clnr 8431-9 (i vissa banker ska inte den sista siffran anges)
kontonummer 3 204 711-0. Ange ditt personnummer som betalningsreferens. 

Du kan också naturligtvis stödja Sandvikengården med en engångssumma. Du kan lämna din gåva genom att Swisha till 123-362 21 07 eller BG 729-6353 PG 641949-3.

Du anmäler dig direkt här nedan via vår hemsida för Autogiro.
Enkelt för dig och enkel administration. För att registrera dig för Autogiro här, behöver du identifiera dig med Bank ID. Har du inte Bank ID, kan du anmäla dig via pappersblankett. Kontakta i så fall Sandvikengården för en blankett.Registrera dig som Sandvikengynnare här -->

Autogiro

Vi svarar gärna på frågor

På tel 0570-500 25 svarar vi gärna på frågor, som du kan ha efter det att du tagit del av den här informationen. Tack för ditt stöd!


Efterrätt
För alla åldrar och sinnen!

Det ska kännas meningsfullt att vara på Sandvikengården. Det meningsfulla kan finnas i att bara vara omsluten av gårdens miljö med skogen och sjön Värmeln. Söker du stillhet kan ensamheten ute på bryggan eller i örtagården en tidig morgon vara platsen. Eller att glida fram i någon av gårdens kanoter.

I kyrkan kan du uppleva gemenskap med alla åldrar. Ett antal kurser ordnas varje sommar med olika inriktning. Men här är också liv och rörelse. Barnen älskar den stora sandlådan med olika lekredskap och för tonåringarna finns andra aktiviteter. Vi erbjuder ingen lyx på gården, men en hjärtlig atmosfär och omtanke från personalen. För alla åldrar och sinnen!