Kostnad

Priset för lägret är 1.050kr. I detta ingår helpension och alla aktiviteter, utom golf. 
Förra årets vinnare
Aktiviter
Bumperballs, Volleyboll, Golf, Fyspass, KRIK-mix och Bibelseminarier är de olika aktiviteterna man kan välja mellan för att skräddarsy sitt SMASH-läger. Aktivitetspassen kommer varvas med kommunitetens böneliv, undervisningsseminarier och smågrupper. Lägrets sista kväll kommer avfyras med det klassiska slaget om Värmeln: GoatWater! 
 
Här är de aktiviteter du kan välja mellan:
KRIK-games:
Krik står för Kristen Idrottskontakt och är en kristen organisation som arbetar för att förena glädjen i tron och idrotten. Väljer du det är passet får du få testa roliga sporter, testa nya lekar och se hur idrott och tro går hand i hand!

VOLLEYBOLL:
Vad vore SMASH utan en riktig smash på volleybollplanen? 
Även om du anser dig vara en champ på volleyboll eller inte så kan du vara lugn. Våra proffsiga ledare hjälper dig snabbt att få till ett baggerslag i världsklass! Spännande matcher och hårda dueller kommer att utkämpas på volleybollplanen, var så säker. 

BUMPERBALLS:
Succén från de tidigare åren är tillbaka!  
Men vad är det för nått? Kort och gott: fotboll med en ”liten” twist. 
4 snabba tips:
  1. Dra plastbollen över dig.
  2. Snacka igenom taktiken med dina lagkompisar.
  3. Köööör!
  4. …försök att inte bli nedtacklad av motståndarna.
Vad mer behöver man säga? Detta vill du inte missa!

GOLF:
En av årets nyheter! Oavsett om du anser dig vara i nivå med Henrik Stenson eller Stig Helmer Olsson så erbjuds möjlighet att spela en av världens äldsta och vackraste sport, enligt våra golfinstruktörer. Närmare PGA-touren än såhär har du inte kommit. FORE!

OBS! Golf kostar 50kr extra för bollar.

FYSPASS:
Få saker toppar känslan du har efter du kört igenom kroppen med ett rejält fyspass. Knyt skorna ordentligt för att följ med på löpstigarna i de värmländska skogarna och förbered morgondagen på en träningsvärk du inte upplevt tidigare.

BIBELSEMINARIUM:
Som kristna tror vi att Gud talar och stärker oss på olika sätt, bland annat genom bibeln. Varför inte stanna upp i alla fartfyllda aktiviteter för att hämta andan fysiska, och istället utmana dig själv med bibeln i hand? Förbered dig på ett maxtest som får dig att växa som människa!  


OBS! Du kan bara välja en aktivitet en gång, utom Bibelseminarium. 

Anmälan

Anmäl dig själv eller din  grupp direkt här.

Anmälan Smash