SMASH2018 logo

SMASH 2019 - SVAG ÄR STARK

Söndag 28 juli - onsdag 31 juli

Informationen här nedanför kommer från lägret 2018, uppdateras preliminärt i maj.

Mellan den 3-6 augusti, vill vi bjuda in dig som önskar göra nått mer än att bara käka glass i sommar.
Under dom här dagarna kommer det vara full fart på Sandvikengården och du kommer ha massa aktiviteter att se fram emot. Vad sägs om Bumperballs, Golf, Volleyboll, Fotbollsturnering, ett maxat Vattenkrig, Fyspass, KRIK, Bibelseminarium och massa annat skoj!
Precis som förra året kommer man kunna skräddarsy sitt läger med vilka aktiviteter man vill vara med på. Detta gör man genom att välja de aktiviteter man önskar i sin anmälan.
Kvällarna kommer toppas med härliga kvällsmöten, predikningar, lovsång och en närvarande Gud. För den kvällspigge erbjuds det spel i olika varianter när vårt kvällscafé öppnar!

Ingen påve utan hatt och inget SMASH utan Getvatten, vilket avgörs genom en maxad brännbollsmatch där vi samlar in pengar till förmån för kristna i Irak och Sandvikengårdens kommunitet. Let the battle begin!

"Svag är Stark" är årets tema , ett tema som kommer följa oss under hela lägret och kvällsmötena kommer utgå ifrån bibeltexten i Andra Korinthierbrevet 12:9-10, “Men Herren har sagt till mig; “Min nåd är nog för dig, ty kraften fullkomnas i svaghet.” Därför vill jag hellre berömma mig av min svaghet, för att Kristi kraft skall vila över mig. Så gläder jag mig över svaghet, misshandel och nöd, över förföljelser och ångest, eftersom det sker för Kristus. Ty när jag är svag, då är jag stark.

Lägret börjar med incheckning följt av middag och avslutas med lunch kl 12:30 på måndag.